Else Bos is CEO pensioenorganisatie PGGM

ElseBosDrs. Else Bos (53) is per direct benoemd tot CEO van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM in Zeist.

Zij volgt Martin van Rijn op die in november 2012 toetrad tot het nieuwe kabinet als staatssecretaris van VWS……

Sinds die tijd fungeerde Else Bos reeds als waarnemend CEO naast haar functie van Chief Institutional Business (CIB) van PGGM. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

De keuze voor Else Bos is volgens De Grave een logische: “Als er iemand is die is ingevoerd in de financiële wereld, in de pensioensector, bij de stakeholders van PGGM en in de organisatie zelf dan is het Else Bos. Juist in deze tijd is continuïteit van belang en daarom hebben we unaniem en met trots voor haar gekozen. Zij zal de ingezette koers voortzetten en de belangen van de huidige en toekomstige klanten en leden van PGGM op professionele wijze behartigen”.

Else Bos studeerde Econometrie in Rotterdam. Ze werkte onder meer in verschillende functies bij ABN Amro en NIB Capital Asset Management. In 2002 kwam ze in dienst bij PGGM waar zij in 2004 Chief Executive Officer Investments werd en toetrad tot de raad van bestuur. Else Bos is sinds januari 2010 Chief Institutional Business, plaatsvervangend CEO en sinds 5 november 2012 waarnemend Chief Executive Officer.

Lees ook:Topvrouwen aan het stuur bij Peugeot en Citroën
Lees ook:Lisette Heemskerk commercieel directeur bij Joop van den Ende
Lees ook:Birgit Otto wordt nieuwe COO Schiphol Group
Lees ook:Pensioen-topvrouw Else Bos baalt van onduideljke regelgeving
Lees ook:Walmart Europa staat onder leiding van Shelley Broader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>