Hoofdredacteur VOGUE wil president Hillary Clinton op de cover

hillary-clinton-vogue-1998“We kunnen alleen maar raden wat het volgende hoofdstuk wordt in het boek van deze uitzonderlijke vrouw. Ik kan alleen maar hopen dat wij hier met z’n allen haar zullen vieren in november 2016…….”

Aldus de wens van Anna Wintour over uiteraard Hillary Clinton, die zelf haar verkiezingsdeelname nog niet heeft meegedeeld.

“Bij Vogue kijken we er allemaal naar uit om de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten op de cover te kunnen zetten”, aldus de hoofdredactrice van Vogue US bij de opening van een expo rond ontwerper Oscar de la Renta waar ze Hillary Clinton mocht aankondigen.

Op de expo in het William J. Clinton Presidential Center in Little Rock worden 30 beroemde stukken van de ontwerper tentoongesteld, waaronder ook het legendarische blauwe broekpak dat Clinton in 2001 droeg toen ze werd ingezworen als senator.

Oscar de la Renta ontwierp ook de jurk die ze droeg bij de inauguratie van haar man, voormalig president Bill Clinton, en het exemplaar dat ze droeg toen ze een eerste keer op de cover van Vogue mocht schitteren, in 1998.

“Het gaat voor mij niet alleen om de kledingstukken zelf, hoewel die echt spectaculair zijn, het gaat om wat ze betekenen, de voortdurende inzet om zo goed te zijn als je maar kunt, aldus Hillary Clinton.

Met Anna Wintour aan haar zijde heeft Hillary Clinton alvast een goede sponsor: de hoofdredactrice van Vogue zamelde een half miljoen in om de campagne van huidig president Barack Obama te ondersteunen.

Lees ook:Amerikaanse zender NBC maakt serie over Hillary Clinton
Lees ook:Hillary Clinton hoopt nog ‘onder’ een vrouwelijke president te kunnen leven
Lees ook:Hillary Rodham Clinton komt naar je toe deze zomer (voor 2 ton dan)
Lees ook:Hillary Clinton is de meest bewonderde vrouw van de Amerikanen
Lees ook:Hillary Clinton: ‘We waren compleet blut toen we Het Witte Huis verlieten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>