Olcay Gulsen: ‘Nederlandse vrouwen zijn de knapste ter wereld’

Olcay_Gulsen_cover_februari_2011Toen er voor het TLC programma Ultimate Shopper gezocht werd naar een Nederlands jurylid, lag de keuze voor de hand: Olcay Gulsen.

Immers: ze is eigenaresse van een internationaal succesvol merk SuperTrash en was al eerder jurylid op televisie.

Dat schrijft Sp!ts vandaag.

Ze spreken ook over mooie vrouwen en vrouwen met stijl. Olcay is heel complimenteus over de Nederlandse vrouwen die in de buitenlandse pers vaak omschreven worden als ‘log en nonchalant’.

“De Nederlandse vrouw hoeft met het huidige aanbod geen bakken met geld meer uit te geven om er goed uit te zien. De nieuwe generatie vrouwen kleedt zich gedurfder, vrouwelijker, met meer allure. Ik vind Nederlandse vrouwen de mooiste vrouwen van de wereld. Superknap, alleen in hun kleding blijven ze achter. Italiaanse vrouwen vind ik veel minder mooi, maar die weten zich te kleden, waardoor ze mooier lijken”, aldus Olcay.

De onderneemster heeft expansiedrang. Ze wil o.a. ook uitbreiden naar Turkije. “We zijn nu op zoek naar een locatie, ik hoop dat het volgend jaar gaat gebeuren. Ik heb een connectie met dat land, heb ook Turks geleerd want ik wil hoog inzetten. Nee, ik zie mezelf er niet wonen, maar het is wel een land waar ik me thuis voel. Ik zie mezelf niet snel ergens anders dan in Nederland wonen. Ik vind het fijn om veel te reizen. Zo zie ik het beste van alle werelden.”

‘Ultimate Shopper’, vanaf woensdag 2 oktober om 21:00 uur op TLC

Lees ook:Olcay Gulsen gaat kleine winkeliers redden van de ondergang
Lees ook:Olcay Gulsen wint prijs voor Madame Supertrash
Lees ook:Olcay Gulcen is de nieuwe hoflverancier
Lees ook:Olcay Gulsen ontwerpt voor Stop Aids Now
Lees ook:Onderneemster Josette Dijkhuizen spreekt VN toe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>