Bibi van der Velden maakt ‘goed goud’-lijn met uithangborden Katja Schuurman & Tara Elders

Sam&Haas-juwelenDe internationaal befaamde sieradenontwerpster Bibi van der Velden heeft samen met actrices Katja Scuurman en Tara Elders een produktlijn voor ouder en kind gelanceerd.

De lijn kreeg de naam Sam&Haas mee.

De 3 vrouwen lieten zich bij het ontwerpen inspireren door hun eigen dochters. Een aantal alledaagse voorwerpen vormden de basis van juwelen, die gemaakt zijn van fair trade goud en zilver.

“Naast Return to Sender is dit weer een heel nieuw avontuur”, aldus Katja Schuurman. “Ik ben ontzettend trots op deze lijn. Niet alleen omdat het prachtige, lieve, bijzondere ontwerpen zijn, maar ook omdat het echt belangrijk is dat goud en zilver op een verantwoorde manier gewonnen wordt”

Tara Elders vertelt: “Bellenblazen op de tramhalte, dobbelen in de wachtkamer en met je harmonica achterop de fiets; dat is wat ik voor me zie als ik denk aan onze eerste collectie sieraden met gebruiksvoorwerpen.”

Designer Bibi van de Velden voegt daar aan toe: “Ik ben meerdere malen als ambassadrice van het Goed Goud programma van Solidaridad de Amazone in geweest. Hier heb ik aan den lijve ondervonden wat de negatieve gevolgen van de illegale goud- en zilver-mijnbouw zijn voor mens en natuur.”

Samen met Katja en Tara wil zij met het ontwerpen van deze duurzame sieradenlijn voor ouders en kinderen een positieve bijdrage aan leveren.

Lees ook:Bibi van der Velden zet haar naam internationaal verder op de kaart
Lees ook:Zwemster Femke Heemskerk met 3 gouden plakken naar huis vanaf WK
Lees ook:Jasjes en tasjes Margaret Thatcher in de aanbieding!
Lees ook:Afghaans rolmodel voor vrouwen door moslims bruut vermoord
Lees ook:Actrice Melissa McCarthy wordt zakenvrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>