Angelina Jolie inspireert jonge onderneemster tot speciale lingerielijn

JasmineMorrisEr ging een grote schok door de wereld toe Angelina Jolie een aantal weken terug ‘open en bloot’ schreef en sprak over haar preventieve borstamputatie.

Zij is geboren in een familie waar veel vrouwen op jonge leeftijd overlden aan borstkanker.

Het inspireerde de 23-jarige Jasmine Morris tot een nieuwe lingerielijn…..

Haar beha’s voor overlevenden van borstkanker met protheses moeten vrouwen helpen opnieuw zich aantrekkelijk te voelen na deze ingrijpende operatie..

Veel patiëntes die een amputatie ondergingen, kiezen namelijk niet voor een reconstructie. Daarom moeten ze een speciale beha dragen voor hun protheses.

Slechts weinig winkels hebben dit soort lingerie in de rekken, waardoor ze veelal online aangecshfat worden. Het nadeel is dat vrouwen het niet kunnen passen voor de aankoop.

Een petitie verzamelde 130.000 handtekeningen om het Amerikaanse lingeriemerk Victoria Secret te overtuigen een lijn te creëren voor overlevenden van borstkanker, maar de procudenten hebben geweigerd omdat dit te ingewikkeld zou zijn.

Daarom ontwikkelde Jasmine met Blossom vrouwelijke lingerie. Haar moeder Melanie moest 10 jaar geleden ook onder het mes. Zij maakte duidelijk dat niet alleen pascomfort, maar ook stijl erg belangrijk is.

Zo zitten er strapless modellen in deze collectie en ook beha’s die aan de voorkant sluiten. Er zitten zakjes in waar borstprotheses in aangebracht kunnen worden. Een van de beha’s heeft een verwijderbaar kanten inzetstuk dat de bovenkant van de protheses verstopt wanneer vrouwen een decolleté willen dragen.

Jasmine hoopt dat heel wat bedrijven deze lingerie zullen aankopen. Ze creëerde ook een pasgids die personeel in kledingwinkels moet helpen vrouwen te adviseren. “Mijn moeder heeft alle modellen gepast en is er erg tevreden over. Dankzij haar wist ik veel over dit onderwerp. Na haar zoektocht van 10 jaar heeft ze eindelijk sexy ondergoed gevonden dat ook zij kan dragen.”

Lees ook:Onderneemster uit Oostvoorne zet videobeelden van dievegges online
Lees ook:De twitterende beha
Lees ook:Jonge vrouw met borstkanker organiseert ‘Goodbye Boobies Party’
Lees ook:Het verband tussen lingerie en de positie van de vrouw
Lees ook:Hoera voor de 100-jarige beha

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>