Enkellaarsjes van de meester: Alberto Fermani

Cameron Diaz en andere celebs hebben hem al jaren geleden ontdekt: Alberto Fermani, de meester van de enkellaarsjes.

Deze Italiaanse schoenmaker zorgt ervoor dat vrouwen hoog- of middelhoog gehakt toch goed kunnen lopen dankzij schoenen met een prima pasvorm en een stevige zool…….

Iedere vrouw met een beetje stijl zou een paar enkel laarzen van Alberto Fermani moeten bezitten, want niet alleen hebben ze een perfecte pasvorm, ze zien er gewoon heel goed uit.

Het zijn geen understated laarsjes, meestal zijn ze behoorlijk aanwezig. Maar dan wel op een goede manier: niet doordat ze fel gekleurd zijn of buitenissig versierd, nee de kleuren zijn tamelijk basic. De stevige hoge hak en de pronte zool (vaak met plateau) is wat ze opvallend maakt.

Omdat deze laarsjes zo stevig zijn, ondanks de hoge hak, kunnen ze ook gewoon naar het werk gedragen worden. Je bent niet overdressed met een paar Alberto Fermani enkellaarsjes en als je niet al te groot bent kan het fijn zijn dat ze je een flink aantal centimeters extra geven.

Kijk zelf maar eens bij de Omoda selectie van deze ontwerper en maak je keuze uit de verschillende modellen, kleuren en hakhoogten. Er zal vast en zeker een paar laarsjes bij zijn dat je toeroept: ‘Neem mij!’

Lees ook:Laarzen zijn weer helemaal hot!
Lees ook:Sneakers bis bis!
Lees ook:Hoe professioneel je oogt door de kleurkeus die je maakt
Lees ook:Alberto Stegeman grijpt ‘lust-therapeut’ bij de lurven
Lees ook:Op hoge hakken neem je de verstandigste beslissingen

Geen reacties // Reageer