Girl Power: teenage topblogsters

TeenageAplleWaar je misschien zelf met behoorlijk wat schaamte terugkijkt op je eigen kledingkeuzes uit je puberteit, bestaan er tegenwoordig modebewuste en stijlvolle tieners.

En hippe kippen als ze zijn, hebben ze steeds vaker een eigen blog.

Het Laatste Nieuws zette ze op een rijtje.

TollyPosh

1. Tolmeia (14)

Runt al sinds haar 11e modeblog Tolly Dolly Posh, waarop ze voornamelijk kiekjes van haar eigen outfits plaatst. Haar stijl is behoorlijk eclectisch, inclusief felle kleurtjes en drukke prints. Alles wat ze draagt is betaalbaar.

2. Ibe (16)

2. Ibe Rossel (16)

De grand lady achter Maddemoiselle Roselle en tevens ook een van de bekendste Belgische modebloggers met inspiratiefoto’s en outfitposts. En dat allemaal geschreven in een vlot en behoorlijk ironisch Engels. Vroeger was haar stijl nogal extravagant, nu mag het duidelijk allemaal wat simpeler en klassieker.

3. Róisín Tapponi (16)

3. Róisín Tapponi (16)

Op How To Survive as a Fashionable Teenager recensies van modeshows, muziekalbums en boeken. De Britse is overduidelijk geen typisch modepoppetje, ze heeft een mening en die wil ze uiten ook. Haar blogposts zijn oprecht interessant.

4. Isabella Wight (17)

4. Isabella Wight (17)

Poseert op haar blog Views of Now als een volleerd model, voor haar inspirerende outfitfoto’s. Haar stijl is clean en minimalistisch en doet eerder Scandinavisch aan dan Australisch, waar Isabella vandaan komt. Ze blogt al sinds haar 13e.

Jorshua

Jorshua S. (18)

Werd door Teen Vogue onlangs nog uitgekozen als 3e invloedrijkste tienerblogger met haar blog Clothes to Homme.. De stijl van deze Amerikaanse is minder extravagant dan de hierboven genoemde collega’s maar wel altijd piekfijn in orde. Ze weet trendy stukken moeiteloos te combineren met tijdloze items en opteert steevast voor betaalbare kleding.

Lees ook:Isabella Rossellini voert groene porno live uit op podium
Lees ook:Vrouwen in een power-suit: I like it!
Lees ook:Powervrouw Tilda Swinton in BIJENKORF-campagne
Lees ook:Net als Ari Seth Cohen ben ik van deze vrouwen fan
Lees ook:Topvrouwen uit filmindustrie bijeen in Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>