Helen Mirren jaagt ‘Shut the f*ck off’ in haar koninginnenjurk drumband weg

HelenMirrenShutUpHelen Mirren, de alom gelauwerde vertolkster van ‘The Queen’ is afgelopen weekend woest het podium afgelopen in haar koninginnen-outfit.

De acteurs waren namelijk op een bepaald moment bijna onverstaanbaar geworden, door een drumband die buiten langs het theater liep……

“Shut the f*ck up……………”

Dat schreeuwde de doorgaans zeer beschaafde actrice richting de band.

Mirren was op aandringen van het publiek naar buiten gestormd omdat het trommelgeroffel de voorstelling verziekte. Bij terugkeer kreeg de 67-jarige acteerveteraan volgens The Sun een staande ovatie van het publiek.

“Ze schreeuwde dat mensen f*cking veel geld hadden betaald om haar show te zien en dat we de boel aan het verzieken waren”, legt de promotor van de drumband uit aan de Britse boulevardkrant.

“Het was vreemd om een kleine vrouw met tiara en parels zo uit haar dak te zien gaan. Dat verwacht je niet van de koningin.”

De band hield ter ere van een muziekfestival een parade door de wijk Soho en zorgde daarmee in de eerste helft van het stuk voor overlast in het Gielgud Theatre in Londen.

Lees ook:Helen Mirren wint Oscar, Bafta, Golden Globe én Olivier voor haar rol als Queen
Lees ook:Angelina Jolie is de bestbetaalde actrice ter wereld
Lees ook:Bijna 70-jarige Helen Mirren: ‘Waarom hacken ze mijn naaktfoto’s niet?’
Lees ook:Helen Mirren: ‘hoe belangrijker vrouwen in het echte leven, hoe meer ook in de film’
Lees ook:Dame Helen Mirren op haar 69ste nieuw ‘gezicht’ voor L’Oreal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>