De Powervrouwen zijn weer terug in het theater

powervrouwen-2-een-revue-van-n_1De Powervrouwen zijn terug in het theater met een nieuwe, eigentijdse revue! Met een gezonde dosis zelfspot brengt een nieuwe groep steengoede actrices en cabaretières komische sketches en herkenbare liedjes.

En die draaien allemaal om damesdingen. Van relaties en carrière tot lichamelijk verval; hilarische, pijnlijke en ontroerende dingen die het leven van een vrouw verrijken en soms ook verarmen.

Een verse groep actrices en cabaretières brengt komische sketches en herkenbare liedjes, afkomstig van gerenommeerde tekstschrijvers, over het voetlicht…….

De nieuwe cast bestaat uit Lieneke Le Roux (Brozer, Powervrouwen), Pamela Teves (Onderweg naar Morgen, Vagina Monologen), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Powervrouwen), Mylène d’Anjou (Powervrouwen), Ziarah Janssen en Dieuwke Tönissen.

Alles draait om damesdingen, met een gezonde dosis zelfspot. Van relaties en carrière tot lichamelijk verval. Hilarische, pijnlijke en ontroerende dingen die het leven van een vrouw verrijken en soms ook verarmen.

Voor de aanvang van de voorstelling is er een PowerPep-Salon, die gratis toegankelijk is voor wie een entreebewijs heeft voor de voorstelling.

Het is een korte interactieve pep talk, een flitsende opfris cursus ‘Hoe Hoorde Het Eigenlijk?’ Bedoeld voor vrouwen en mannen die het anno nu niet meer nodig achten zichzelf een feminist te noemen.

Met een tekst in de hand uit het ‘Katholiek schoolboek voor meisjes’ uit 1960 scheren Mylène d’Anjou & Lieneke Leroux langs hoogtepunten en diepe dalen uit een niet zo heel ver verleden.

Vanaf 20 februari 2015, Powervrouwen een revu van nu II’ door heel Nederland

Lees ook:Powervrouwen op de planken
Lees ook:Zadelpijn II: het verwende nest
Lees ook:Complete voorstelling van ‘Bedscènes’ gaat naar LINDA Foundation
Lees ook:Cate Blanchett: ‘Actrices zijn minstens het dubbele van hun echte leeftijd’
Lees ook:Filmmaakster op bezoek bij al haar exen om zichzelf te begrijpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>