FOURTINA: Nurlaila Karim zingt Tina Turner

Fourtina-SlideNurlaila Karim vestigde met hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Rent en ‘The Wiz’ haar naam.

Dromen laten uitkomen, is een van haar artistieke drijfveren.

Daarom sprong ze 2 jaar geleden in het diepe en nam ze een cd met zelfgeschreven kinderliedjes op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af.

Om vervolgens ook haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n 2x in de huid kruipt van hoofdpersonage Dolores van Cartier, in de film vertolkt door Whoopie Goldberg.

Nurlaila doet og meer. In het komende seizoen staat ze centraal in ‘Fourtina’, een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. De legendarische rocklegende Tina Turner is daar een levend voorbeeld van.

‘Fourtina’ toert nu door Nederland met het repertoire van La Turner erin verweven. Het is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums.

Nurlaila wordt bijgestaan door 4 danseressen, 3 backing vocals en een 8-koppige band onder leiding van Mike Schaperclaus.

Lees ook:Nederlands eerbetoon aan ‘simply the best’ Tina Turner
Lees ook:73-jarige Tina Turner staat op de cover van VOGUE
Lees ook:Tina Turner verrast Joop van den Ende
Lees ook:Laure Prouvost wint Turner Prize voor WANTEE
Lees ook:In Nederland meer vrouwen dood tijdens overgang dan in andere EU-landen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>