Pauline Kerhoff scoort internationale hit met ‘Zet je lichaamsvet om in liefde’

PaulineKerkhoffNa haar scheiding en de diagnose MS, zagen weinig mensen uit haar omgeving nog een grootse toekomst voor Pauline Kerkhoff weggelegd.

Ze was immers ten prooi gevallen aan een ernstige ziekte en kon het maar beter rustig aan doen. Zelf had de voedingsdeskundige en oprichtster van het online ‘Succesvol Afvallen Instituut’ daar een ander idee over.

Ondanks, of misschien juist wel dankzij, het feit dat ze op het randje van de dood balanceerde nadat haar lichaam totaal verkeerd reageerde op medicatie tegen MS………

Pauline: “Ik zag op een dag in mijn e-mailbox een bericht binnenkomen over een event in Las Vegas rond het schrijven van boeken. Dat was nogal ver weg, niet het eerste waar je aan denkt als je een event wilt bezoeken. Maar de wens om een boek te schrijven sluimerde al een poosje en ik kreeg echt het gevoel ‘daar moet ik heen’. Ik ben een internationaal ingesteld persoon en heb in Nieuw-Zeeland gewoond en in Frankrijk gestudeerd. Ik kijk altijd verder dan de Nederlandse grens.”

Toen Pauline aan de beurt was voor haar ‘pitch’ vertelde ze dat ze voedingsdeskundige uit Nederland was, dat ze MS had en merkte dat ze meer was gaan eten tijdens de problemen in haar relatie. En dat ze een boek wilde schrijven over liefde en leiderschap, omdat dat veel belangrijker is dan diëten. En ook dat dit de boodschap is die ze haar kinderen wil meegeven.

“De man tegenover me begon te stralen”, vertelt ze. “Helemaal toen ik de titel die op dat moment in me opkwam uitsprak ‘Turning Fat into Love’. En voor ik het wist kreeg ik een ‘Yes’. Ik kon bijna niet geloven, dat ik uit al die mensen gekozen werd.”

Toch ging Pauline achteraf niet met deze uitgever in zee. “Op de terugweg naar mijn hotel zat ik in de bus’, vertelt ze. ‘Ik raakte in gesprek met de man naast me. Pas in de laatste minuten van de conversatie vertelde ik enthousiast wat me overkomen was op het event en over mijn idee voor een boek. De man gaf me onmiddellijk zijn kaartje. Wilde graag contact. Hij bleek een agent van Morgan James te zijn. Ook hij wilde mijn boek heel graag uitgeven. Uiteindelijk heb ik voor deze uitgeverij gekozen, omdat het een zeer gerenommeerde publisher is.”

Pauline kreeg 4 maanden de tijd om haar boek te schrijven. “Dat is gelukt. Zodra ik er aan begon, ging het als vanzelf. Het is recht uit mijn hart geschreven. Ik heb mezelf voor ogen gehouden wat ik mijn kinderen graag mee zou willen geven. Ik heb een dochtertje van 6 en een zoontje van 3. Het boek heb ik aan hen opgedragen.”

Het boek is een gigantische hit in Amerika en staat nu al in 4 categorieën van Amazon op nummer 1.

Ook de blogs van Pauline op haar site turningfatintolove.nl zijn een groot succes en worden over de hele wereld gelezen.

Lees ook:Pauline van Aken online gegaan met Pien.tv
Lees ook:Met de zonnecellen-jurk van Pauline van Dongen laad je je smartphone op
Lees ook:De memoires van Courtney Love zijn voorlopig geflopt
Lees ook:Pauline Broekema dook voor ‘Het Boschhuis’ in de archieven van haar bijzondere familie
Lees ook:Diane von Furstenberg: ‘The Woman I Wanted To Be’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>