Boezemvrienden: over te kleine en dan weer te grote borsten

Boezemvrienden‘Boezemvrienden’ is het ware verhaal over een te fors uitgevallen borstvergroting van een vrouw die zich bevindt in een Quarterlife crisis: een levensfase die herkenbaar is voor veel ‘volwassen laatbloeiers’ tussen de 20 en 35 jaar oud.

Het verhaal gaat over de onzekerheid van de vrouw bij zowel een te kleine als een te grote boezem…….

Journalsite Zana Heystek ondergaat een borstvergroting die groter uitpakt dan gewenst. Daar zij zich eerst te mannelijk voelde omdat het haar bijna ontbrak aan een voorgevel, voelde zij zich na de ingreep een ordinaire pornoster met flinke memmen.

De obsessie over haar borsten heeft veel invloed gehad op haar dagelijkse leven. Het leven dat al als dynamisch kan worden omschreven vóórdat eraan gesleuteld werd.

Uiteenlopende studies, veel verhuizingen, verre reizen, diverse bijbanen, wéér een sabbatical, gebrek aan geld, mislukte liefdes en een gemis aan stabiliteit: dit is een typisch ‘ik-weet-niet-wat-ik-met-mijn-leven-wil’-gevalletje.

En zo ook met de tevredenheid over haar borsten. Zo lang mogelijk alle ballen in de lucht willen houden. Toch zal er over haar strandballen een keuze gemaakt moeten worden. Gaat ze de neppers verwijderen, vervangen of accepteren?

De schrijfster kijkt met veel zelfspot naar haar persoonlijke belevingen.

Dit boek zal herkenbaar zijn voor vrouwen die ontevreden zijn over hun voorgevel, maar ook voor mensen die moeite hebben met de meerkeuzemaatschappij waar we tegenwoordig in leven.

‘Boezemvrienden’, Zana Heystek, €18,95

Lees ook:Gewaagde, topless actie voor Breast Cancer Awareness
Lees ook:Duitse politica sluit zich aan bij de blote borsten-feministes van FEMEN
Lees ook:Lydia Rood schreef KENAU vanuit het perspectief van haar tienerdochter
Lees ook:Presentatrice gaat topless tijdens interview met burgemeester
Lees ook:1 van de FEMEN-activistes was vroeger een man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>