De Directeur is een Mevrouw

rosieWeComeWat betekent het om een vrouw aan de top te zijn? Wat zijn bepalende overwinningen voor hun carrière? Hoe gaan zij om met persoonlijke crises?

En welke invloed heeft hun rol als meisje of vrouw op het groeien in de rol als leidinggevende? De vrouwen leren ons over belangrijke waarden waardoor zij succesvol zijn.

De documentaire ‘De Directeur is een Mevrouw’ van Marijke van der Putten gaat in op deze vragen door vrouwen met zeer diverse stijlen van leidinggeven in beeld te brengen.

In intieme portretten leggen zij verbindingen tussen hun identiteitsontwikkeling en hun groei in leiderschap.

Lieve Declercq (CEO Vitens water), Nicole van Son- van Emmerik (directeur Pabo) en Aithra vrouw van het jaar 2011 Marion Habets (stichter van HabetsKremers en oprichtster van Aithra) leggen in intieme portretten verbinding tussen hun identiteitsontwikkeling en hun groei in leiderschap.

Daarnaast spelen Mariëlle Bastiaansen, Monique van de Voorde, Sandra van Es, Georgia Friederichs, Yolanda Buchèl een belangrijke rol.

Sybilla Dekker komt de première van aanstaande donderdag 13 september officieel maken met een persoonlijk verhaal over haar carrière en ook Anneke van Leeuwen en Marga van Miltenburg zijn speciale gasten.

Wil je erbij zijn, klik dan HIER voor meer info.

‘De Directeur is een Mevrouw’ maakt vrouwen als leiders zichtbaar.

Lees ook:Nicole Buch zet ‘Buch in de bajes’ voort
Lees ook:Goedele Liekens verovert met ‘Das Vagina Buch’ nu ook de Duitsers
Lees ook:Marie Cecile Thijs: De Gouden Eeuw door de lens van een camera
Lees ook:Mevrouw de Professor….
Lees ook:Suzanne Poelmann per direct directeur Commissariaat voor de Media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>