Trailer van film MAIDENTRIP over ‘zeilmeisje’ Laura Dekker

zeilmeisje-laura-dekker-riek-dekker-250pixw‘Maidentrip’ is de naam van de film over het Nederlandse zeilmeisje Laura Dekker is vrijgegeven.

Het portret heeft inmiddels al een De ‘SXSW Audience Award’ gewonnen…….

Dit meldt Nautic Link.

Vanaf 17 januari 2014 wordt ‘Maidentrip’ in New York gedistribueerd door First Run Features, een van de grootste onafhankelijke producenten in de Verenigde Staten.

Dit is het resultaat van alle belangenloze inspanningen van een een louter vrouwen collectief van regisseur Jillian Schlesinger en producent Emily McAllister.

Schlesinger’s eerste feature film waarvan nu een trailer is gelanceerd, toont hoe Laura Dekker de wereld ontdekt in haar zoektocht naar vrijheid, avontuur, en verre herinneringen aan haar vroege jeugd op zee.

Laura’s vroegtijdige volwassenheid, ze is inmiddels 18 jaar, en haar reis worden in de film uitvergroot dankzij een mix van eigen geluids- en video-opnamen en geschoten persoonlijke beeldverslagen van de tussenstops op ondermeer de Galapagos Eilanden, Frans Polynésië, Australië en Zuid-Afrika.

Lees ook:Docu: zeilmeisje Laura Dekker wordt zeilvrouw
Lees ook:Yoga-instructrice is hit op Instagram met mini-me
Lees ook:Laura Hospes fotografeerde zichzelf door haar depressie heen
Lees ook:Workshop feminisme in de film
Lees ook:Vrouw klaagt werkgever aan omdat hij haar ‘uitschold’ voor Susan Boyle

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trailer van film MAIDENTRIP over ‘zeilmeisje’ Laura Dekker

  1. Siebe Van Der linde

    Hallo laura hoe is er mee.Ik heb reactie gelezen. Wat ga nu;,verder doen. Je komt op 14-01-2014. In new-york. Aan ga dat aan.Per Zeiljacht over.De oceaan dat is nog 2 maanden voor dat je daar ariveerd.Hoe zouw in deze cituatie.In uit zien.Wil daar nog verder met zeiljacht;Over de wereld reizen.
    Heb enig ide hoe lang je in new-york blijft.Groeten van Siebe Van Der linde Op imail adres [email protected]

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>