Charlotte Rampling vertolkt hoofdrol in regiedebuut van haar zoon: ‘I, Anna’

I,AnnaHet was voor actrice Charlotte Rampling helemaal geen uitgemaakte zaak dat ze in het speelfilmdebuut van haar zoon Barnaby Southcombe de hoofdrol zou spelen, vertelde hij:

“Ze zag helemaal niets in het eerste voorstel dat we haar stuurden. Dus toen het scenario af was hebben we het eerst maar naar haar agent gestuurd.”

Na 10 jaar televisiewerk is ‘I, Anna’ de eerste bioscoopfilm van Barnaby Southcombe, met in de hoofdrol zijn moeder Charlotte Rampling (67)……..

Het is de verfilming van de novelle ‘I, Anna’ van auteur Elsa Lewin.

Anna, werkzaam in een meubelwinkel, is een eenzame oudere vrouw die een trauma te verwerken heeft en diverse geheimen bewaakt. In haar vrije uren loopt zij speed-date bijeenkomsten af in de hoop op die manier een partner te vinden.

Gabriel Byrne speelt een gekreukelde politie-inspecteur die haar toevallig in de buurt van de plaats van een misdaad aantreft. Hij volgt Anna en raakt verliefd op haar.

Dat leidt tot een wonderlijke romance tussen beide getraumatiseerde personages. Is Anna soms de moordenares van degene waarmee ze een afspraakje had?

Het wordt duidelijk dat Anna de fatale avond vergeten is, terwijl de politie-inspecteur zijn boekje te buiten gaat wat betreft de gangbare strafrechtelijke procedures.

Lees ook:3 vrouwen op zoek naar het paradijs tijdens hun vakantie
Lees ook:Britse persfotografe slachtoffer van alweer een groepsverkrachting in India
Lees ook:Afstuderend fotografe maakt perfecte photoshop-parodie
Lees ook:Steeds meer vrouwelijke penoze
Lees ook:Anna Davis stopte gewoon met SORRY zeggen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>