Voor moederdag: CHER zingt duet met 86-jarige moeder

CherMotherDaughterDe moeder van Cher wilde vroeger ook graag beroemd worden en wellicht gebeurt dat nu dan eindelijk een beetje.

Samen met haar internationaal bekende dochter zong zij deze week ‘I’m Just Your Yesterday’ in de show van Ellen DeGeneres ter promotie van haar nieuwe én eerste album ‘Honky Tonk Woman’………..

Georgia Holt was actrice en model en droomde altijd al van een zangcarrière. Ze ziet er voor haar 86 jaar dan ook ‘stunning’ uit, maar wellicht dat daar net zoveel scalpels en naalden aan te pas gekomen zijn als bij haar dochter.

Hoe dan ook: een mooie oude dame. 30 jaar geleden nam mama Georgia een album op, maar ze raakte de opnames kwijt. Enkele jaren geleden werden ze terug gevonden in haar garage en nu alsnog uitgebracht.

Cher (66) zelf is ook moeder van de 44-jarige Chaz. (zie foto boven met de 3 generaties in de jaren ’70) Dat was vroeger een dochter en sinds een jaar of wat is dat een zoon. Het contact met het enige kind dat Cher kreeg met haar partner (zowel privé als zakelijk) Sonny Bono kent hoogte- en dieptepunten.

Filmpje!

Lees ook:30 jaar na ‘Not without my daughter’ doet de dochter zelf haar verhaal
Lees ook:Cher zegt NEE tegen optreden Sochi i.v.m. homostandpunt Rusland
Lees ook:Zangeres Adele blijft records kraken met album 21
Lees ook:Tienerdochter duwde Tori Amos het podium weer op
Lees ook:CHER is Mama Cher op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>