Hillary Clinton wint voorverkiezingen Iowa

RosieHillary2016Met gekruiste vingers volgen wij van powervrouwen.blog dit jaar natuurlijk de Amerikaanse verkiezingen. Hoe mooi zou het zijn als de machtigste man van de wereld opeens een vrouw is?

De definitieve uitslag van de voorverkiezing in Iowa voor de Democratische presidentskandidaat is bekend. Hillary Clinton heeft met 49,8% op een haar na gewonnen van Bernie Sanders, die 48.6% kreeg…..

Hillary Rodham Clinton had zich nog niet uitgesproken over een eventuele overwinning in Iowa. “Ik feliciteer mijn vrienden en tegenstanders en ik heb erg veel zin om in debat te gaan met Bernie Sanders om te kijken hoe de VS vooruit kan gaan.”

Bij de Republikeinen won Ted Cruz de voorverkiezing in Iowa. De oerconservatieve senator uit Texas heeft 27,7% van de stemmen gekregen. Hij versloeg in elk geval Donald Trump, die 24,3% binnenhaalde.

Lees ook:Hillary Clinton in Nederland stukken populairder dan in de VS
Lees ook:Hillary Clinton is de meest bewonderde vrouw van de Amerikanen
Lees ook:HRC: de opzienbarende comeback van Hillary Clinton, vandaag in het Nederlands
Lees ook:TV TIP: Eva Jinek duikt in de ambitieuze wereld van Hillary Clinton
Lees ook:Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>