Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17

De voormalige minister van Buitenlandse Zaken van de VS, Hillary Rodham Clinton, houdt Poetin verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17 met een raket.

Volgens haar is de Russische premier vanwege zijn steun aan de pro-Russische separatisten in de Oekraïne zeker indirect verantwoordelijk voor de vliegramp……

Dat zei Clinton vanavond in een interview met CNN.

“Als we daar al twijfel over hadden, dan moet die nu wel weg zijn”.

Hillary Clinton vindt ~net als president Barack Obama~ dat de sancties tegen Rusland moeten worden opgevoerd.

Lees ook:Hillary Rodham Clinton komt naar je toe deze zomer (voor 2 ton dan)
Lees ook:Hillary Clinton is de meest bewonderde vrouw van de Amerikanen
Lees ook:Hillary Clinton overweegt ‘het’
Lees ook:Hillary Clinton hoopt nog ‘onder’ een vrouwelijke president te kunnen leven
Lees ook:BREKEND: Hillary Clinton doet het, de verkiezingen voor 2016

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17

 1. maartje

  Het is bijna ziek te noemen dat deze vrouw uit de VS zo aandringt op een oorlog. Het lijkt net of zij hier uit de VS wel bijzonder veel belang bij hebben. Ik vind het echt ronduit walgelijk.

    /  
 2. M

  Waarom komt mijn reactie niet in beeld?

    /  
 3. Joanan Rutgers

  Mijn eerste ingeving was, dat de separatisten de MH17 hebben neergeschoten, fout of niet, het tragedie is er niet minder om. Inmiddels lijkt het wel ‘Wie van de drie?’; de separatisten, Oekraïne of Rusland? Één van die drie heeft het zeker gedaan. Alleen de separatisten en de Russen hebben zulke lange afstandsraketten. Dat hier een vuil diplomatiek spel wordt gespeeld, is duidelijk, de ware dader zal alles doen om de waarheid te verbergen. Een eventueel gevechtsvliegtuig van Oekraïne had gezien, dat het een passagiersvliegtuig was!… De enigen die het niet zeker wisten, waren die separatisten met vier dodelijke raketten. Ik ben het volkomen eens met Hilary Clinton en de koele big boss Vladimir Poetin moet maar eens zijn betrokkenheid betuigen, inplaats van Kiev de schuld te geven! Zijn mooi weer spelerij werkt niet! Moeilijk voor zo’n hoge pief met zoveel macht, maar voor God is hij niet meer waard dan jij en ik. De lieftallige, charmante en integere Hilary wil helemaal geen oorlog uitlokken, maar enkel de waarheid over die vreselijke vliegtuigramp. Dat zegt Poetin overigens ook te willen, maar die spreekt, zoals de Indianen zeggen ‘met gespleten tong!’, wat huichelachtig betekent! De ware verantwoordelijken hebben al geen leven meer, nadat zij hun fout beseften. Ze kunnen zich mogelijk tot het einde van hun leven schuil houden, maar hun karmische lot ontkomen zij nooit. Deze lieve, wijze vrouw kan wel eens de toekomstige presidente van Amerika worden! Mijn zegen heeft ze!…

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>