Annemiek van Bolhuis wordt directeur Zorg bij RIVM

Annemiek-van-BolhuisDrs. A.M.P. (Annemiek) van Bolhuis MBA wordt per 1 oktober de nieuwe directeur Volksgezondheid en Zorg bij het RIVM.

Zij volgt daarmee Moniek Pieters op die in oktober start als directeur Publieke Gezondheid bij de GGD Gelderland-Zuid…………..

Annemiek van Bolhuis is momenteel vanuit het ministerie van VWS gedetacheerd bij de World Health Organisation (WHO). Zij werkt als strategisch adviseur op het terrein van gezondheidsbevordering van preconceptie tot de oude dag met de nadruk op gezinnen, vrouwen en kinderen.

Hiervoor was zij directeur Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie, en plaatsvervangend directeur-generaal Volksgezondheid en Sport bij het ministerie van VWS. Eerder was zij directeur Internationale Zaken en plaatsvervangend directeur directie Geestelijke Gezondheid, Verslavingszorg en Maatschappelijke Opvang bij ditzelfde ministerie.

Annemiek van Bolhuis studeerde HBO-Verpleegkunde in Nijmegen, Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde haar Executive MBA aan het Echelon Institute for Management Development.

Lees ook:Hanneke Schuiling volgt Laura van Geest op
Lees ook:Drs Kitty van der Heijden in Raad van Commissarissen UNILEVER
Lees ook:Nederland stuurt steeds vaker vrouwelijke diplomaten uit
Lees ook:Pam van Olphen verlaat bestuur Endemol NL
Lees ook:Simone Filippini wordt CEO van hulporganisatie CORDAID

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>