Pam van Olphen verlaat bestuur Endemol NL

Pam-van-Olphen-)Financieel directeur Pam van Olphen verlaat Endemol Nederland Mediagroep.

Zij treedt op 1 januari op eigen initiatief terug als gevolg van het besluit om de leiding van het mediabedrijf terug te brengen van 3 naar 2 directeuren.

Algemeen directeur Laurens Drillich: “Wij werken aan een organisatie die op alle fronten kan meebewegen met de markt en deze wijziging is daar een onderdeel van.”

Hij prijst Van Olphen als een intelligente en toegewijde collega, die zeer waardevol is geweest voor de ontwikkeling van het bedrijf.

Van Olphen: “Binnen de directie zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een kleinere samenstelling wenselijk en haalbaar is. Voor mij is dit het juiste moment om het bedrijf te verlaten. Er staat een zeer professionele organisatie en ik heb nu de ambitie om nieuwe uitdagingen op te zoeken.”

De directie van Endemol Nederland Mediagroep bestaat per 1 januari 2014 uit algemeen directeur Laurens Drillich en adjunct directeur Lucas Goes, ondersteund door directie-adviseur Dick van der Graaf.

Lees ook:Sakia Noort en Endemol werken samen aan serie van ‘De Eetclub’ en ‘Debet’
Lees ook:Anja van Mensel is de nieuwe CEO van Studio 100 Benelux
Lees ook:Tanja Dik directeur theaters in gefuseerd bedrijf Joop van den Ende & Albert Verlinde
Lees ook:Pieterburen heeft geen vertrouwen meer in ‘zeehondenmoeder’ Lenie ‘t Hart
Lees ook:Marielle Arts & Jildou v/d Bijl vormen directie Mood For Magazines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>