Jihadisten ‘bidden’ voordat en nadat ze een vrouw verkracht(t)en

SexSlavesHet klinkt naar een christelijk gebedje voor het eten en een dankgebedje erna. Maar het is gruwelijk.

Door tot Allah te bidden voordat jihadisten een verkrachting gaan uitvoeren en daarna ‘te danken’ voelt hun misdaad als een daad van geloof.

The New York Times beschrijft de ‘theologie der verkrachting’ en sprak met de slachtoffers van deze seksslavernij.

Toen een IS-strijder uit Irak op het punt stond om een 12-jarig meisje seksueel te misbruiken, nam hij uitgebreid de tijd om uit te leggen dat hetgene wat hij met haar ging doen geen misdaad was. De Koran zou hem niet alleen het recht geven om haar te verkrachten, maar de geschriften moedigden hem daar zelfs toe aan, omdat zij geen moslima was.

Even later bond hij haar vast en stopte hij een prop in haar mond. Hij knielde naast het bed en mompelde een gebed alvorens over te gaan tot zijn wandaad.

In verschillende Iraakse steden vertellen ontvoerde vrouwen hetzelfde verhaal De meeste vrouwen en meisjes in de streek werden eerst in afzonderlijke bussen naar verschillende zalen gebracht. Daar werden ze verkocht als seksslavinnen.

Uit 21 interviews met ontsnapte slachtoffers blijkt dat IS ook een achterdeur heeft gevonden voor seks met kinderen. In december 2014 werden pamfletten onderschept die de boodschap uitdragen ‘dat het toegelaten is om geslachtsgemeenschap te hebben met vrouwelijke slaven vanaf het ogenblik dat ze er fysiek klaar voor zijn’.

Toen een 34-jarige slavin aan haar ‘eigenaar’ en IS-strijder vroeg waarom hij een 12-jarig meisje, dat hevig bloedde en een infectie had opgelopen toch bleef verkrachten, antwoordde hij kordaat: “Ze is geen klein meisje. Ze is een slavin. En ze weet precies hoe ze seks moet hebben. En seks met haar is wat God van mij wil.”

Lees ook:Barbaarse verkrachting van Indiaas meisje van 5 jaar
Lees ook:Het walhalla der Islam: vrouwen levend begraven of als slavin houden
Lees ook:TEKEN PETITIE: 15-jarig incest-slachtoffer krijgt 100 zweepslagen
Lees ook:IS verkracht alle meisjes en vrouwen als ze maar niet moslima en/of zwanger zijn
Lees ook:Corinne Dettmeijer onderzoekt jeugdprostitutie n.a.v. Valkenburgse zaak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>