TEKEN PETITIE: 15-jarig incest-slachtoffer krijgt 100 zweepslagen

MaladivenVerkrachtingHet is moeilijk te geloven, maar een 15-jarig verkrachtings-slachtoffer is veroordeeld tot 100 zweepslagen in het openbaar!

Wij kunnen een einde maken aan deze idioterie door de overheid van de Maldiven op hun zwakste plek te raken: de toerisme industrie……..

De stiefvader van het meisje wordt beschuldigd van het jarenlang verkrachten van zijn dochter en het vermoorden van de baby die zij heeft gebaard.

De rechtbank oordeelde echter dat zíj gegeseld moet worden op grond van seks buiten het huwelijk!

President Waheed van de Maldiven ondervindt al internationale druk door deze kwestie en wij kunnen hem er toe brengen het meisje te redden en de wet te veranderen om te voorkomen dat andere slachtoffers hetzelfde lot moeten ondergaan.

Dit is een bericht van AVAAZ en dit is hoe wij de oorlog tegen vrouwen kunnen beëindigen – door elke keer op te staan als zoiets afschuwelijks gebeurt.

Toerisme is een grote inkomstenbron voor de elite, inclusief de ministers, van de Maldiven. Laten wij deze week bouwen aan een petitie met een miljoen handtekeningen voor president Waheed, om daarna de reputatie van de eilanden een deuk toe te brengen met een krachtige advertentiecampagne in (online) reistijdschriften.

We gaan hier net zo lang mee door totdat de president actie onderneemt om het meisje haar te redden en deze belachelijke wet schrapt. Teken en stuur dit bericht door om ons aan een miljoen te helpen.

De Maldiven zijn een paradijs voor toeristen. Maar voor een vrouw kan het een hel zijn. Door de strenge interpretaties van de sharia worden vrouwen en kinderen, als zij schuldig worden bevonden aan buitenechtelijke seks of overspel, vaak gestraft met geseling of huisarrest.

Het is bijna altijd de vrouw die wordt gestraft, niet de dader. 1 op de 3 vrouwen tussen de 15 en 49 jaar zijn het slachtoffer van fysiek of seksueel misbruik, terwijl er in de laatste 3 jaar geen enkele verkrachter is veroordeeld.

Een overwinning kan vrouwen wereldwijd helpen, aangezien de regering van de Maldiven zich kandidaat heeft gesteld voor een top VN mensenrechten positie, voor een platform voor vrouwenrechten. Mondiale ergernis heeft ertoe geleid dat president Waheed in beroep is gegaan tegen de straf van de 15-jarige.

Teken deze petitie en stuur het bericht door!

Lees ook:‘Overspelige’ vrouw wordt niet gestenigd (!@#$%*) na felle protesten
Lees ook:Poetin valt met z’n neus in FEMEN borsten
Lees ook:Verloren Dochters: meiden in handen van pooierboys
Lees ook:Michelle Obama: ‘Breng onze meisjes thuis’
Lees ook:Weinig emancipatie op vakantie: man pakt stuur, vrouw koffers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>