Wat wij al wisten: Donald Trump snapt niks van vrouwen

donald-trump-halloween-costume-ftrMiljardair en presidentskandidaat Donald Trump gelooft er helemaal niets van dat hij in recente polls niet meer bovenaan staat in de strijd om de Republikeinse nominatie.

Volgens onder meer een peiling van de Universiteit van Quinnipiac geven kiezers in de staat Iowa de voorkeur aan Ben Carson. “Ik hou van Iowa, ik denk eerlijk gezegd dat de peilingen verkeerd zijn…..”

Aldus Trump op een bijeenkomst in Miami.

Hij was eigenlijk vanaf het begin de kandidaat die bij de Republikeinen de polls domineerde. De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat Trump met name onder vrouwen op weinig stemmen kan rekenen. Hij richtte zich in Miami dan ook tot hen. “Willen jullie me helpen? Wat gebeurt hier?”

Jeb Bush, vooraf de grote favoriet, gaat het helemaal slecht af. Hij zou volgens een interne memo zelfs de salarissen van een aantal mensen van zijn campagneteam hebben verlaagd om in de running te kunnen blijven.

Lees ook:Hillary Clinton wint voorverkiezingen Iowa
Lees ook:Seksstaking in de strijd tegen vrouwonvriendelijke Donald Trump
Lees ook:VIRAL: miljoenen vrouwen delen aanrandingsverhalen n.a.v. uitspraken Trump
Lees ook:Donald Trump over vrouwen: vette varkens, sletten, smerige dieren
Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>