VIRAL: miljoenen vrouwen delen aanrandingsverhalen n.a.v. uitspraken Trump

swat_smart_women_against_trump

Volgens Donald Trump kun je een vrouw in ‘the pussy’ grijpen als een vorm van flirtgedrag. Deze gelekte uitspraak lokt opnieuw hevige reacties uit, zowel van zowel vrouwen als van mannen.

De man zelf doet net alsof hij gek is, of beter gezegd; dat wij allemaal gek zijn. hebben we dus allemaal verkeerd begrepen: Dodo maakt namelijk slechts grapjes en als je die niet vat, heb je vast geen (fout) gevoel voor humor.

In een TV-interview met KSNV meldt hij dat hij van die dingen niks meent. “Het meeste daarvan was slechts ter entertainment. Er is niemand die meer respect heeft voor vrouwen als ik.” Op de vraag of hij probeert minder beledigende dingen te zeggen om zodoende beter in de smaak te vallen bij kiezers zegt hij: “Het kost mij geen enkele moeite er mee op te houden. Simpel als wat.”

De Canadese schrijfster Kelly Oxford vond Trumps zoveelste seksistische uitlating deze keer echt een brug te ver. Ze deelde op Twitter 5 persoonlijke ervaringen waarbij ze met aanranding werd geconfronteerd en riep andere vrouwen op ook niet langer te zwijgen. Ondertussen zijn we miljoenen reacties en aangrijpende verhalen later. “Iedereen die nu nog de verkrachtingscultuur ontkent, moet eens in mijn tijdlijn kijken”, aldus Oxford.

Helaas blijft het in de verhalen van de vrouwen niet enkel bij het grijpen naar ‘the pussy’, ook ettelijke nare ervaringen met geweld en verkrachting blijven binnenstromen.

Overigens lijkt het risico dat Trump president wordt op dit moment klein. In sommige peilingen staat Clinton 10% voor en in alle polls groeit haar voorsprong. Illustratie boven: SWAT betekent: Smart Women Against Trump.

Lees ook:Pussy Riot’s antwoord op Trumps ‘Grab them by the pussy’
Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen
Lees ook:Donald Trump over vrouwen: vette varkens, sletten, smerige dieren
Lees ook:Seksstaking in de strijd tegen vrouwonvriendelijke Donald Trump
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>