Hillary Clinton houdt eerste campagne-toespraak

Clinton1306Hillary Clinton heeft vanmiddag (plaatselijke tijd) op Roosevelt Island in New York haar eerste grote toespraak gehouden voor haar campagne om president van de Verenigde Staten te worden.

De voormalig minister van Buitenlandse Zaken en voormalige ‘First Lady’ speelde bij die toespraak vooral in op de middenklasse en de hardwerkende Amerikaan.

“De VS kan niet succesvol zijn wanneer de Amerikanen niet succesvol zijn. Daarom wil ik president worden.”

Clinton betoogde voor de duizenden aanhangers die zich hadden verzameld dat de verbetering van de economie er niet voor moet zorgen dat de portemonnees van de rijken worden gevuld. Iedereen moet profiteren van de welvaart.

De Democratische presidentskandidate, die in oktober 68 wordt, refereerde in haar toespraak eveneens aan haar veelbesproken leeftijd. “Ik ben dan misschien niet meer de jongste kandidaat, maar ik zal wel de jongste vrouwelijke president in de geschiedenis van de VS worden.”

Afgelopen week is Hillary ook een Instagram-account begonnen waar o.a. de kleding voor de komende tijd te zien is en wel uit de stripes en stars van de Amerikaanse vlag. Ook al een knipoog naar haar fel bekritiseerde outfits.

display

Lees ook:Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17
Lees ook:Hillary Clinton is de meest bewonderde vrouw van de Amerikanen
Lees ook:Gaat Hillary Clinton voor het Witte Huis in 2016?
Lees ook:Hillary Rodham Clinton komt naar je toe deze zomer (voor 2 ton dan)
Lees ook:Hillary Clinton hoopt nog ‘onder’ een vrouwelijke president te kunnen leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>