Tot wanneer is een actrice neukbaar?

InsideAmySchumer“In het leven van elke actrice is er een moment waarop de media bepalen dat je niet geloofwaardig neukbaar meer bent.” Aldus actrice Amy Schumer.

Op de Amerikaanse Comedy Central is het 3e seizoen van ‘Inside Amy Schumer’ deze week begonnen.

Samen met collega’s Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus en Patricia Arquette stellen ze deze ongelijkheid tussen mnannen en vrouwen op het witte doek aan de kaak……

“Niemand vertelt het je expliciet, maar er zijn wel signalen. Je weet wel, zoals Sally Field die in Punchline nog de vriendin van Tom Hamks mocht spelen, maar 20 minuten later gecast wordt als zijn moeder in Forrest Gump”, aldus Tina Fey.

Patricia Arquette knikt en zegt: “Als je geluk hebt krijg je een rol aangeboden in een romcom met Jack Nicholson (78) waarin je met een andere vrouw moet vechten om met hem te mogen neuken.”

Waarop Schumer zich tenslotte afvraagt: “Maar hoe zit het dan met mannen, wie vertelt hen wanneer zij hun laatste neukbare dag hebben gehad?”

Lees ook:Emma Thompson: ‘Op het gebied van seksisme is Hollywood klote’
Lees ook:Amy Schumer als het stoute zusje van Bridget Jones
Lees ook:Amy Schumer: ‘Flikker op met die kerels!’
Lees ook:Patricia Arquette pleit voor gelijkheid van lonen in haar Oscar-speech
Lees ook:Salaris Amanda Seyfried bedroeg 10% van dat van haar mannelijke tegenspeler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>