Tineke Ceelen wint Vrouw In de Media Award

Ik heb in het verleden toen zij al directeur was van Stichting Vluchteling, eens een hele uitzending gemaakt met haar en nadien ben ik haar blijven volgen en ik zeg: petje af.

Ik heb het over Tineke Ceelen. Zij won deze week de Vrouw in de Media Award 2012……

Van de ruim 1500 mensen die online hun stem uitbrachten op de genomineerden vond 16% dat zij zich het beste als deskundige in de media heeft geprofileerd.

Ook Anky van Grunsven (13%) en Marike Stellinga (12%) worden als rolmodellen gezien vanwege hun mediaoptredens in 2012.

Edith Schippers, minister van Volksgezondheid en Welzijn, werd, net als het jaar ervoor, in 2012 het meest in de media genoemd. Ten opzichte van 2011 is de aanwezigheid van vrouwen in de media niet toegenomen.

De Vrouw in de Media Award werd op vanmiddag op het WOMENInc-Festival in Amsterdam uitgereikt door de prijswinnares van 2011, Arabiste en publiciste Petra Stienen.

Toelichting van een van de vele stemmers: “Zij verzet veel voor mensen in schrijnende en mensonterende situaties en weet haar diepe betrokkenheid daarbij helder en goed te vertalen via de media naar de mensen thuis. Ze zet social media goed in en weet de verhalen, die de wereld moet horen, via radio en tv persoonlijk en van dichtbij over te brengen. Daar heb ik veel bewondering en diep respect voor. Zij is de Vrouw in de Media Award dubbel en dwars waard”.

Lees ook:Anky van Grunsven ontvangt Vrouw In De Media Award 2013
Lees ook:Nu stemmen voor de Vrouw In De Media Award 2013
Lees ook:De ‘You Go Girl 2013′ is Kromkommer’s Jente de Vries
Lees ook:Esther Verhoef en Mel Wallis de Vries onderscheiden als thriller-auteurs
Lees ook:Longarts Wanda de Kanter wint Vrouw in de Media Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>