Op naar Het Witte Huis: Lena Dunham voor & Other Stories

Stills_Film_Vote-Audrey_StoriesLena Dunham heeft voor de Zweedse modeketen & Other Stories een commercial geregisseerd om de Rachel Antonoff co-lab collectie te introduceren.

De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw die van deur tot deur gaat om campagne te voeren teneinde presidente van de USA te worden…….

‘Vote Audrey’ geeft de essentie van de collectie weer door de ogen van Lena Dunham.

Ze toont zich een grote fan van Hillary Clinton, maar in afwachting van een samenwerking met de presidentskandidate maakt Lena Dunham in deze video duidelijk hoe graag ze een vrouw aan het hoofd van de Verenigde Staten wil.

“Rachel is familie, en ik hou van wat ze doet: ze maakt grappige kleding die laat zien dat mode meer is dan het najagen van perfectie. Deze video heeft een simpele maar belangrijke boodschap: onderschat nooit iemand op basis van geslacht, ras of seksuele geaardheid’, aldus Dunham.

De co-lab collectie van Rachel Antonoff is vanaf maandag beschikbaar in de winkel. Prijzen variëren van €35 voor een topje, €45 voor een short, €95 voor een blazer en €125 voor een jurk.

Lees ook:Niet iedereen blij mee: Lena Dunham ‘vergelijkt’ Joodse geliefde met hond
Lees ook:JEZEBEL biedt VOGUE $10.000 voor niet geshopte foto’s Lena Dunham
Lees ook:Lena Dunham maakt feministische versie van ‘Mad Man’
Lees ook:Lena Dunham maant iedereen op Democraten te stemmen
Lees ook:Lena Dunham eist dat seksuele beschuldigingen worden verwijderd van het net

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>