Presentatrice gaat topless tijdens interview met burgemeester

GoToplessDayGisteren was het ‘Go Topless Day’ aan de vooravond van ‘Womens Equality Day’ van vandaag en dat zullen ze in het Canadese Ottowa nog lang heugen.

Een verslaggeefster van de plaatselijke zender deed tijdens een interview met de burgemeester van de stad Kelowna haar jurk naar beneden………

Hierdoor waren de pronte borsten van Lori Welbourne vol in beeld. Vervolgens ging ze gewoon verder met haar gesprek met de burgervader Walter Gray.

Zij vroeg hem namelijk of een vrouw die topless de straat op gaat, gearresteerd wordt. In Canada is dat niet verboden, mits het op een fatsoenlijke manier gepresenteerd wordt. Dat is natuurlijk een subjectief gegeven.

“Hoewel veel mensen de neiging zullen hebben de politie te bellen als ze een vrouw met blote borsten zien lopen, is er weinig wat zij in zo’n geval kunnen doen” antwoordde de burgemeester, die zich zichtbaar ongemakkelijk voelde.

Lori ging nog even door. “Dus ik kan hier in Kelowna topless naar buiten?” Dat adviseerde de burgemeester nou ook weer niet direct.

De jaarlijkse ‘Go Topless Day’ begon in 2007 op initiatief van een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen.

Lees ook:Topless demonstratie in Rio flopt. Oorzaak: teveel mannen!
Lees ook:Uit die beha: het is Go Topless Day
Lees ook:Topless en naakt in vrouwenbladen: een trend?
Lees ook:Gewaagde, topless actie voor Breast Cancer Awareness
Lees ook:Vandaag weer duizenden vrouwen topless in wereldsteden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>