De Melkfabriek: borstvoeding is te gek, maar geen heilig moeten

DeMelkfabriekOmdat ze niet goed wordt van de expliciete foto’s van tandemvoedende blije voedingsmoeders met doekjes in hun haar. Omdat flesvoeding consequent kunstvoeding genoemd wordt en omdat ze vindt dat iedere vrouw mag kiezen of en hoe lang ze borstvoeding wil geven.

En tot slot omdat borstvoeding nogal te gek is als het lukt…

Dat waren de motivaties van Sofie van Enk om samen met Eva Munnik een boek over borstvoeding te schrijven, getiteld ‘De Melkfabriek’.

De vrouwen vonden het ~terecht~ broodnodig dat er eens met humor over bericht wordt, daar de zogenaamde ‘borstvoedingsmaffia’ en ‘moedermaffia-bendes’ in het algemeen al jaren over elkaar heen tuimelen over de de tepel of de kunstspeen.

Met ervaringsverhalen van onbekende en bekende ouders als Hadewych Minis, Susan Smit en Jim Bakkum, een hoofdstuk voor je partner én eentje over de fles, waarnaar je te allen tijde zónder enig schuldgevoel mag doorbladeren.

Want hoe mooi borstvoeding ook is, flesvoeding is ook helemaal goed. Doe vooral waar je je als moeder het best bij voelt is de boodschap van ‘De Melkfabriek’.

Lees ook:Ik word een beetje misselijk: de Zwangerschaps Monologen!
Lees ook:Susan Smit over de liefde
Lees ook:Susan Smit over Gisèle d’Ailly van Waterschoot van der Gracht
Lees ook:Hadewych Minis wint Gouden Kalf voor rol in BORGMAN
Lees ook:Bij borstvoeding moet je over het idee van seks heenstappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>