Susan Smit over de liefde

SusanSmiEnDanDeLiefdeSusan Smit onderzoekt in haar laatste autobiografische boek ‘En dan de liefde’ de romantische liefde in al haar facetten.

In verschillende hoofdstukken, gerangschikt per thema komen voorbij: het roemloos daten, het verlangen naar de ware, koortsachtig verliefd zijn, de ‘foute mannen’-valkuil, weer alleen zijn, samenwoonirritaties, lusthormonen en roze brillen, zelftrouw en bindingsangst, eigenliefde, babystress en de eeuwige vraag: gaan jullie nog trouwen?

Ook zijn er citaten uit haar romans en toneelstuk, waarin het niet zelden over de liefde gaat. Smit schrijft openhartig over haar eigen lotgevallen, maar durft ook algemene conclusies te trekken over de aard van de liefde.

En dan de liefde wil inspireren, amuseren, ontroeren, een spiegel voorhouden en tot denken stemmen: hoe saboteren of voeden we de liefde in ons leven? En hoe zorgen we ervoor dat ze
blijft stromen.

Susan noemt het bij RTL Late Night ‘een echt vrouwenboek’….

Susan Smit — Zoals jij bemint from Marcel Kampman on Vimeo.

Lees ook:Susan Smit over Gisèle d’Ailly van Waterschoot van der Gracht
Lees ook:Genomineerden Joke Smit Prijs 2015 bekend
Lees ook:Action en Bart Smit stoppen verkoop ‘gluurspiegels’
Lees ook:Vrouwen-rockband The Mrs zingt over de echte dingen van het leven
Lees ook:Je hebt stiefmoeders en stiefloeders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>