Joy Behar terug in ‘The View’

VieuwHet blijft rommelen bij het leukste vrouwenprogramma ter wereld.

Na het vertrek van anchor Barbara Walters vorig jaar en meer wisselingen, keert oudgediende Joy Behar terug op het oude nest.

De 72-jarige comédienne stopte in 2014 na maar 16 jaar afscheid van het TV-programma waarin bekende Amerikaanse vrouwen van gedachten wisselen.

Op Whoopi Goldberg na werden alle vrouwen gewisseld en kwam Rosie O’Donnell terug. Maar de kijkcijfers zakten in en toen Rosie na een paar maanden wegens privé omstandigheden opnieuw vertrok was het eens zo populaire programma de draad kwijt.

Voor de start van het 19e seizoen is Joy Behar daarom weer teruggevraagd. De scherpe, links liberale komiek is voor niemand bang en kreeg het al eerder aan de stok met Donald Trump. Nu de markante miljardair een gooi doet naar het presidentsschap, kon Behar de kans dagelijks de draak met de Donald te kunnen steken niet laten schieten.

Een andere nieuwkomer is de uitgesproken conservatieve actrice Candace Cameron, in Nederland vooral bekend als D.J. Tanner uit de comedy Full House.

Vanaf 2 september aanstaande weer dagelijks op de buis:

Lees ook:Pussy Riot’s antwoord op Trumps ‘Grab them by the pussy’
Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen
Lees ook:Wat wij al wisten: Donald Trump snapt niks van vrouwen
Lees ook:Donald Trump over vrouwen: vette varkens, sletten, smerige dieren
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>