Pussy Riot’s antwoord op Trumps ‘Grab them by the pussy’

Pussy Riot

Pussy Riot is terug en wel met een nummer als reactie op Donald Trump’s ‘grab them by the pussy’. De nieuwe single van de Russische punkgroep is een ode aan de vagina. De boodschap: ”Doe niet zo dom. Wees niet zo stompzinnig. De vagina is waar je echt vandaan komt”.

Bandlid Nadya Tolokonnikova meldt in een interview met The Guardian: “Dit nummer kan beschouwd worden als een antwoord op de woorden van Donald Trump. Maar ik denk dat de kracht van vrouwelijke seksualiteit veel groter is dan van welke populistische megalomane man dan ook. De vagina is belangrijker dan Trump.”

Lees ook:Donald Trump krijgt menstruerende vrouwen over zich heen
Lees ook:De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen het huwelijk III
Lees ook:VIRAL: miljoenen vrouwen delen aanrandingsverhalen n.a.v. uitspraken Trump
Lees ook:Seksstaking in de strijd tegen vrouwonvriendelijke Donald Trump
Lees ook:Chinese studentes laten hun vagina’s spreken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>