Saoedische dwingt echtgenoot ook met haar 2 vriendinnen te trouwen

ArabWomenAls het aan vrouwen wordt overgelaten, bestaat de monogamie niet zo lang meer. Zulks bleek al eens uit onderzoek. Daar is nu opnieuw een voorbeeld van.

Een Saoedische vrouw die op punt van trouwen stond, dwong haar aanstaande ook met haar twee vriendinnen in het huwelijk te treden…….

Terwijl de polygamie de Arabieren toch van oudsher in het bloed zit, dacht de man in eerste instantie dat zijn vrouw een grapje maakte, schrijft Emirates 24/7.

Maar zij meende het echt en wilde alleen met hem trouwen onder de strikte voorwaarde dat hij ook haar vriendinnen zou huwen.

Na enige bemiddeling tussen de Arabische families besloot de man op de eis in te gaan en trouwde de 3 dames, die allen lerares zijn. Hij huurt nu 3 verschillende appartementen.

De vrouwen zijn overeengekomen dat de man heen weer pendelt tussen de woningen. Ook hebben ze de taken als schoonmaken, koken en wassen heel praktich verdeeld.

Lees ook:Mannen in de kleding van hun vriendinnen
Lees ook:‘Dikke dames’ geweigerd in discotheek
Lees ook:Oostenrijkse moslima moest eigenlijk met haar verkrachter trouwen
Lees ook:Seks en de Citadel
Lees ook:Waarom Karin Spaink trouwde met haar beste vriendin die terminale kanker had

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>