Sanne Visser wordt uitgever Vrouwencluster Sanoma

Sanne-VisserSanne Visser wordt de nieuwe uitgever van het zogenaamde ‘Vrouwencluster’ bij Sanoma, waar de titels Libelle, Margriet, VIVA en Flair onder vallen.

Zij is op dit moment Managing Director bij Mood for Magazines, de uitgeverij van LINDA. en blijft tot ze een opvolgster heeft gevonden……

Dat meldt inct.nl.

Bij Sanoma was Sanne in diverse functies eerder in dienst, met als laatste klus die van uitgever van het Glossy cluster met merken als Grazia, Marie Claire, Nouveau en Beau Monde.

Sanne Visser: “Media maken voor vrouwen is het leukste dat er bestaat. Vrouwen consumeren, shoppen, lezen, beslissen en vrouwen zijn vooral trouw. Trouw aan de merken waar ze zich bij thuis voelen en dat hebben merken als Libelle, Margriet en LINDA. natuurlijk al heel lang bewezen. Ik zie er ontzettend naar uit om verder te bouwen aan de sterke merken binnen het Vrouwen cluster van Sanoma, in alle mediavormen die we kunnen bedenken.”

Lees ook:Jildou van der Bijl wint oeuvreprijs van de Mercurs
Lees ook:Marielle Arts & Jildou v/d Bijl vormen directie Mood For Magazines
Lees ook:Linda de Mol begint ook boeken-uitgeverij
Lees ook:Vrouwenweekblad MARGRIET viert 75ste verjaardag met cover-expo bij het Rijksmuseum
Lees ook:Susan Duinhoven is de nieuwe topvrouw bij Sanoma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>