Marielle Arts & Jildou v/d Bijl vormen directie Mood For Magazines

jildou_marielleMood for Magazines, de uitgeverij van LINDA. en LINDAnieuws.nl en onderdeel van Sanoma heeft een nieuwe, tweekoppige directie.

Marielle Arts wordt per 1 november benoemd tot zakelijk directeur van en Jildou van der Bijl was vanaf 1 september van dit jaar al benoemd tot creatief directeur.

Van der Bijl blijft daarnaast algemeen hoofdredacteur van LINDA.

Henk Scheenstra, COO Content Media: ”Wij zijn erg blij dat we de dagelijkse leiding onder hoede van Jildou en Marielle kunnen brengen. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst binnen ons bedrijf en wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat zij de aantrekkingskracht van de merken LINDA. en LINDAnieuws.nl succesvol voortzetten.

Linda de Mol: “De afgelopen 3 jaar is Mood for Magazines gegroeid van uitgever van LINDA. en de specials van LINDA. tot mediabedrijf voor de leukste vrouwen van Nederland. Onze snelle groei en spannende toekomstplannen vragen om een andere bedrijfsstructuur en een directie waar kwaliteit, creativiteit en commercieel gevoel in verenigd is. Bovendien vind ik het heel prettig dat Marielle uit onze eigen gelederen komt en het bedrijf en het merk door en door kent.”

Marielle Arts (1975) startte na haar studies Communicatiewetenschap (UvA) en Bedrijfskunde (Nijenrode) als management trainee bij VNU. Bij VNU Tijdschriften (later Sanoma) vervulde Marielle verschillende staf- en marketingmanagement functies waaronder de functie marketingmanager VT Wonen. Sinds 2009 is Arts marketingmanager bij Mood for Magazines en medeverantwoordelijk voor het grote succes van LINDA. en LINDAnieuws.nl.

Jildou van der Bijl (1971) werd op haar 27ste hoofdredacteur van Nieuwe Revu en is sinds 2008 –samen met Linda de Mol- algemeen hoofdredacteur van LINDA. Sinds die tijd is het blad uitgegroeid tot de grootste vrouwenglossy van Nederland (HOI, 230.000) en uitgebreid met onder meer WONEN- en MODE- specials, LINDA.boeken, LINDA.foundation en LINDA.het bureau.

Vorig jaar werd LINDAnieuws.nl gelanceerd, de nieuwssite voor vrouwen die inmiddels meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand heeft.

Lees ook:Jildou van der Bijl wint oeuvreprijs van de Mercurs
Lees ook:Linda de Mol van start met Linda.tv
Lees ook:Linda de Mol machtigste vrouw in medialand
Lees ook:Magazine LINDA bestaat 10 jaar en trakteert op persoonlijke nieuwssite
Lees ook:Lisette Heemskerk commercieel directeur bij Joop van den Ende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>