Katholieke priester zag God: ‘Het is een vrouw!’

god-is-a-womanEen katholieke priester uit Massachusetts was gedurende 48 minuten hersendood, totdat het hart van de 71-jarige man op miraculeuze wijze weer ging tikken.

De dienaar gods heeft in de 3 kwartier tussen hemel en aarde God ontmoet en het is een vrouw………

Volgens de priester, John Micheal O’Neal, trad hij buiten zijn lichaam en ervoer hij een gevoel van onvoorwaardelijke liefde, terwijl hij door een overweldigend licht omsloten werd.

De man, die na zijn bijna-dood-ervaring volledig herstelde, ontmoette vervolgens God in de hemel. Hij omschrijft die als vrouwelijk en een moederfiguur.

“Haar aanwezigheid was overdonderend en troostend tegelijk. Ze had een zachte stem en haar voorkomen voelde vertrouwd, als de omhelzing van een moeder.”

Geschrokken is hij geenszins. “Het feit dat God een Heilige Moeder in plaats van een Heilige Vader is stuit me niet tegen de borst. Ze is alles waar ik op hoopte.”

Maar de Rooms Katholieke kerk wordt natuurlijk wel zenuwachtig van dit soort uitspraken. De aartsbisschop van Boston besloot zelfs om een persconferentie te beleggen. Hij verklaart uiteraard dat O’Neal hallucineerde doordat hij een bijna-dood-ervaring had en dat God in het echt beslist geen vrouw is.

Lees ook:God is een ‘zij’!
Lees ook:Paus gooit priester die pleit voor homo- en vrouwenrechten eruit
Lees ook:Ondanks protesten opnieuw een vrouw tot priester gewijd (en meteen maar geëxcomminiceerd)
Lees ook:Jessica Meijer schrijft boek over vader Ischa
Lees ook:DNA-match gevonden in moordzaak mevrouw Els Borst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>