Hillary Clinton gehackt door Russen

Hillary Clinton, is mogelijk gehackt door Russen. Volgens vrijgegeven documenten ontving zij geïnfecteerde e-mail, waarbij de indruk werd gewekt dat ze een boete voor een snelheidsovertreding kreeg.

De attachments bevatten echter virussen.

Dat meldt het Amerikaanse Fox News.

Een woordvoerder van de presidentskandidate kan bevestigen noch ontkennen dat Clinton de met virussen geïnfecteerde bijlages geopend heeft. De FBI onderzoekt dit inmiddels en bronnen rondom Hillary Clinton zeggen dat de e-mails verstuurd zijn vanaf servers in Rusland.

Het hacken van regeringscomputers is al langer een beladen onderwerp. Tijdens de VN bijeenkomsten in New York deze week beloofden Obama en de Chinese president Xi Jinping elkaar dat ze zouden stoppen met computeraanvallen in beide landen.

Rusland wordt ook al langer verdacht van het meervoudig hacken van Amerikaanse regeringscomputers. De Amerikaanse regering heeft Rusland meervoudig beschuldigd van hacken, zowel direct als indirect.

Lees ook:Hillary Clinton houdt Poetin verantwoordelijk voor neerhalen MH17
Lees ook:Hillary Clinton is de meest bewonderde vrouw van de Amerikanen
Lees ook:TV TIP: Eva Jinek duikt in de ambitieuze wereld van Hillary Clinton
Lees ook:Amerikaanse zender NBC maakt serie over Hillary Clinton
Lees ook:Hillary Rodham Clinton komt naar je toe deze zomer (voor 2 ton dan)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>