Vivienne van Eijkelenborg is de zakenvrouw van 2016

dif2De topvrouw van DIFRAX, Vivienne van Eijkelenborg, is vanavond uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2016.

Zij kreeg de 35ste Prix Veuve Clicquot in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk in aanwezigheid van koningin Máxima.

De jury koos haar uit omdat zij een echte ondernemer is uit een familiebedrijf, dat ze heeft uitbouwde tot een internationale onderneming.

Zo levert haar bedrijf flessen en spenen aan diverse landen, waaronder China. Daarnaast is zij van het jaar ook maatschappelijk actief, zo meldt De Telegraaf.

De Prix Veuve Clicquot wordt elk jaar georganiseerd in 18 landen en sinds 1981 ook in Nederland. De prijs dient ter stimulatie van vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk management.

Van Eijkelenborg  spant zich met haar bedrijf bijvoorbeeld in voor de organisatie ‘Gezond geboren’, die strijdt tegen babysterfte. Volgens voorzitter van de jury Annemarie Jorritsma, die de prijs uitreikte, stimuleert Vivienne van Eijkelenborg ook het vrouwelijk ondernemerschap.: “Zij wil werkende vrouwen aanmoedigen om zichzelf te blijven ontwikkelen.”

De nieuwe Zakenvrouw van het Jaar zei in haar toespraak tot de aanwezigen dat het ware ondernemerschap zich kenmerkt door durf tonen. “De kern is dat je leert omgaan met tegenslagen zonder je optimisme te verliezen.”

Lees ook:Danny Hollestelle is Zakenvrouw van het Jaar 2015
Lees ook:3x per week een glas champagne is uitstekend voor het geheugen
Lees ook:Champagne bruist voor Ria Joosten als Zakenvrouw van 2014
Lees ook:*** Nadia Santini is beste lady-chef ter wereld
Lees ook:Annemarie Jorritsma pleit voor meer vrouwelijke burgemeesters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>