Aukje Doornbos is de ‘Young Captain’ van het jaar

De 35-jarige Aukje Doorbos van DSM is de Young Captain van 2015, de prestigieuze aanmoedigingsprijs voor jonge, zakelijke leiders.

De ’schaduwbaas van DSM’, zoals ze door haar rol van senior adviseur aan de algemeen directeur wordt genoemd, kreeg de onderscheiding gisteravond uitgereikt in Museum Boijmans van Beuningen.

Volgens Maarten Camps, secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken, die de prijs overhandigde, zei dat we zakelijke talenten als Doornbos hard nodig hebben om onze positie op de wereldmarkt te behouden en te versterken.

De Young Captain Award werd dit jaar voor de 11e x uitgereikt aan een jonge business leider die opvalt door de invloed die hij of zij al in een vroege fase van zijn of haar carrière heeft op de eigen onderneming en getuigt van visie op economisch en maatschappelijk vlak.

De 2 andere finalisten waren dit keer ook vrouwen, namelijk Wendy Verschoor van Arcadis Nederland (Directeur Divisie Gebouwen) en Wendy van Hamburg van Port of Rotterdam (Afdelingshoofd Projecten).

Winnares Doornbos werd vanochtend gefeliciteerd in een advertentie in De Telegraaf, een van de sponsoren, zo meldt collega Michael van Os van reclamewereld.blog.

Lees ook:Magazine Supervrouwen vanaf heden online!
Lees ook:Liselore Frowijn ontvangt de Frans Molenaar Couture Prijs
Lees ook:Wendy James houdt met 11 uurs speech op sneakers strenge abortuswet tegen
Lees ook:Ann Olaerts vertrekt na jaar alweer bij toneelacademie ‘Zuyd’
Lees ook:Glossy WENDY (van Dijk) gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>