Oproep tot meer vrouwelijke merchandise van Avengers

black-widow-scarlett-johansson-2-600x375Er is veel merchandise op de markt van de serie ‘Avengers’, maar Mark Ruffalo mist aanbod voor de vrouwelijke fans.

“Marvel, we hebben meer Black Widow-merchandise nodig voor mijn dochter en nichtjes. Alsjeblieft”, zo riep de hoofdrolspeler op via Twitter.

Black Widow is het karakter dat vertolkt wordt door Scarlett Johansson en is een stuk minder vaak terug te zien in het assortiment van poppetjes en kleding dan de mannelijke karakters.

Van Ruffalo’s eigen karakter De Hulk zijn er allerlei poppetjes, sleutelhangers, shirts, horloges, mokken en volledige pakken voor kinderen te koop.

Black Widow heeft die uitgebreide behandeling niet gekregen, tot ongenoegen van veel fans die instemmend reageerden op het beklag van Ruffalo.

“Daar ben ik het mee eens, Mark”, zo reageerde iemand die door de acteur werd geretweet. “Ik heb 2 meiden die van ‘Avengers’ houden en ik wil niet dat ze denken dat het alleen jongens zijn!”


Lees ook:Regisseur ‘The Avengers’ wil meer superheldinnen
Lees ook:Chris Evans & Jeremy Renner: ‘man is stoer, vrouw is hoer’
Lees ook:Batgirl Yvonne Craig (78) overleden
Lees ook:Blijf thuis: het is vandaag Niet Winkel Dag
Lees ook:Badpakken voor vrouwen van vlees, bloed, botten en ingewanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>