RVD erg ongemakkelijk met kiekje Maxima naast mevrouw Bouterse

Een foto van de echtgenote van president Bouterse, Ingrid Waldring, en Koningin Maxima is fout gevallen.

Zowel in Suriname als in Nederland is commotie ontstaan.

Aan beide kanten is afstand genomen van het gewraakte kiekje.

Die blijkt op Facebook te zijn gezet door Suriname’s ambassadeur bij de VN, Henry MacDonald.

Op de foto, die afgelopen week terloops zou zijn gemaakt tijdens een receptie van secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties in New York, staat Máxima naast de vrouw van Desi Bouterse.

De omstreden Surinaamse president werd in 1999 in Nederland bij verstek veroordeeld tot 11 jaar cel wegens drugshandel.

“Het betreft een informele foto die ongevraagd is gemaakt. De ontmoeting vond ongezocht plaats als onderdeel van een reeks personen die voorgesteld werden. Er heeft geen onderhoud plaatsgehad”, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Lees ook:Revu schendt mediacode met foto’s van hockeyende kroonprinses Amalia; RVD naar de rechter
Lees ook:De geboorte van een koningin: zelfs VOGUE heeft een Maxima-special
Lees ook:Margo Waterval tot vicepresident Mensenrechten Comité VN gekozen
Lees ook:Zwangere Soedanese vrouw krijgt zweepslagen vanwege ‘overspel’
Lees ook:Gevangenschap Joelia Timosjenko is schending van de mensenrechten

1 Reacties // Reageer

One thought on “RVD erg ongemakkelijk met kiekje Maxima naast mevrouw Bouterse

  1. Joanan Rutgers

    Tja, wat is er nou zo schandalig aan een foto met twee prominente dames? Er zijn verdomme wel belangrijker zaken gaande in onze wereld! En dan doel ik met name op die I.S.-smeerlappen, die in naam van Allah vrouwen massaal verkrachten en doden en onthoofden, net als hun mannen, maar dan zonder het verkrachten, want homoseksualiteit is verboden door de ouderwetse, leugenachtige, hatelijke koran. Je moest eens weten hoeveel agressie het onderdrukken van hun homoseksualiteit teweeg brengt! Die Ingrid lijkt me best tof, die kan er ook niets aan doen dat haar huichelachtige man aan de cocaïne is en met drugssmokkel zichzelf verrijkt heeft. Die is met gouden sieraden allang tevreden. Maar dan onze Maxima, ze straalt als altijd in een tandpasta-reclame en ze toont hier volop haar biddende handen, zo van ‘Bid elke dag!’, dat liedje. Ze heeft zelfs iets geitigs zoals Claudia de Breij. Maar haar papa was wel één van de ergste boeven op aarde, die medeverantwoordelijk is voor de duizenden vermoorde Argentijnen, als haaienvoer gedumpt op zee! Bovendien is ze niet met een doorsnee man met een modaal inkomen getrouwd, maar nota bene met koning Willem, die echt geen aantrekkelijke man is, enkel vanwege de centen en de status/macht. Haar vader verneukte de arme bevolking ook al omwille van zijn eigen zorgeloze rijkdom. De upperclass naait de underdogs. Een lullig kiekje als dit is pure afleiding van waar het werkelijk om draait in de wereld: Gelijkwaardige gerechtigheid! Het is walgelijk onmenselijk, dat de ene mens in exuberante weelde leeft en de andere mens in schandalige armoede! Terwijl die eerste categorie niets anders doet dan narcistisch poseren voor camera’s, zonder rekeningschap af te leveren.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>