Angela Groothuizen vindt zichzelf telkens opnieuw uit

Generaties groeiden op met Angela Groothuizen. In de jaren ’80 maakte ze deel uit van de onvergetelijke meidengroep ‘The Dolly Dot’s met veel haar en veel strikjes.

In de jaren ’90 werd Angela vooral bekend door de AVRO-programma’s ‘De Uitdaging’ en ‘Seks met Angela. In het 3e milennium leerden ook de jonkies haar kennen door haar jury-werk bij ‘X Factor’ en ‘The Voice’………..

Volgende maand komt RTL 4 met ‘Een Nieuw Begin’, het programma waarin Angela weer aan de slag gaat als presentatrice.

En de tv- en theatermaakster heeft nog wel meer ideeën. Ze zou maar wat graag een nieuwe reeks van ‘Seks met Angela’ maken. “Volgens mij is er enorme behoefte aan.”

Angela achtte zichzelf lange tijd te oud om het programma nog te presenteren. “Maar nu ben ik in de leeftijd van Dr. Ruth, dus kan het weer wel”, zegt ze in De Telegraaf.

“Ook omdat ik nu weer populair ben bij jongeren. Voor de derde keer in mijn leven, eerst met de Dolly Dots, toen met ‘De Uitdaging’ en ‘Seks met Angela’ en nu dankzij ‘X Factor’ en ‘The Voice’, groeit er een generatie met me op.”

De 53-jarige moeder van 2 dochters heeft ook al nagedacht over de inhoud van ‘Seks met Angela 2013′. “Je begint gewoon weer met de eerste keer. Iedereen denkt dat er zoveel veranderd is, maar hoe jongeren seksualiteit beleven is al honderd jaar hetzelfde. Seks is wel veel meer zichtbaar in de samenleving, maar voor de meeste jongeren wordt het nog steeds zo rond hun zestiende belangrijk. En ze zitten nog steeds met dezelfde vragen.”

En even voor degenen die vergeten zij wie Dr Ruth ook al weer is…..

Lees ook:Angela Groothuizen wint met ‘Vinkeveen’ de Annie M.G. Schmidt Prijs
Lees ook:Angela Groothuizen wil geen vrouwen helpen die in de slachtofferrol kruipen
Lees ook:Goedele Liekens gaat seksuele voorlichting maken voor het Britse Channel 4
Lees ook:Radio- en TV-maakster Ilse Wessel overleden
Lees ook:Sterk werk van Mirjam Sterk: ruim 8000 jongeren aan het werk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>