Angela Groothuizen wil geen vrouwen helpen die in de slachtofferrol kruipen

Angela Groothuizen helpt bij RTL vrouwen die ‘opnieuw willen beginnen’. Maar ze moeten wel voor zichzelf kunnen opkomen.

“Ik wil geen slachtoffers…………”

Aldus de duizendpoot vandaag in de wakkerste van Nederland.

De 53-jarige Angela Groothuizen weet als geen ander hoe het is om opnieuw te beginnen. De presentatrice moest dit doen na het eindigen van de Dolly Dots en na het al dan niet gedwongen stoppen bij televisieprogramma’s bij de AVRO en RTL4 (The Voice of Holland).

De voormalig zangeres zal in het programma misschien soms hard over komen, maar soms is klinkklare taal nodig volgens Groothuizen. “Als iemand echt breekt, ben ik wel lief hoor. Al huil ik niet mee. Je mag je komen opwarmen, maar verder moet je het zelf doen.”

Ze werd al eens gepolst voor ‘Bonje met de Buren’, maar zag dat niet zitten. “Ik heb geen zin in mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welzijn. Mensen steken vaak onbewust veel energie in het blijven hangen in een vervelende situatie. Maar ik ben zelf gepokt en gemazeld, van mij nemen ze wel aan dat er iets moet én kan veranderen.”

Lees ook:Angela Groothuizen blij met 40+ vrouwen op de buis
Lees ook:Angela Groothuizen wint met ‘Vinkeveen’ de Annie M.G. Schmidt Prijs
Lees ook:Angela Groothuizen vindt zichzelf telkens opnieuw uit
Lees ook:Angela Merkel wil eerste vrouwelijke secretaris generaal VN worden
Lees ook:De machtigste vrouw ter wereld kraakte in de jaren ’80 een pand en ging naar ‘t naaktstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>