Een klap op de kont is ‘te feministisch’ voor TripAdvisor

ButtTomatoEen toeriste die op TripAdvisor commentaar plaatste over een eetcafé waar de manager een serveerster een klap op haar kont geeft, is boos dat de reiswebsite haar commentaar verwijderde.

Hun reden? ‘Te feministisch’ en ‘irrelevant voor de reisbeleving’.

Dat bericht The Guardian.

Nadat Christina Fowler gedineerd had in het Engelse Bedfordshire, schreef ze ludiek commentaar: ‘Vandaag zag ik hoe de manager van de bar een jonge serveerster speels in haar schouder beet. Even later sloeg hij op haar achterwerk en maakte smakkende kusgeluidjes terwijl het meisje wegsprong. Een goede herinnering waarom we nog altijd feminisme nodig hebben anno 2015.’

Vlak nadat haar commentaar werd gepubliceerd op TripAdvisor kreeg ze antwoord van de manager van het bewuste café-restaurant, die niet uiteraard ‘not amused’ was.

Maar dat de zogenaamde ‘recensie website’ de tekst van Fowler offline haalde, kan m.i. niets anders dan commerciële motieven hebben.

Lees ook:Website IENS van Iens Boswijk overgenomen door Tripadvisor
Lees ook:Internethit: serveerster hoekt handtastelijke gast tegen de grond
Lees ook:TheWhyGirl: Zarayda Groenhart over haar verkrachtingsverleden
Lees ook:Online valt niet aan ongewenste intimiteiten te ontkomen
Lees ook:5000 jaar lang: vrouwen en hun gezicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>