Sexy outfits moeten zo nodig aandacht vrouwenvoetbal opkrikken

Dream on, mannen!

Kijk naar het attractieve spel of naar de mooie passjes (u merkt het al: ik ben geen voetbalkenner) maar nee: kortere broekjes en strakkere shirtjes moet de BeNe League voor vrouwen op de kaart gaan zetten.

Dat laatste zegt Ingrid Vanherle, manager van de nieuw gecombineerde Belgisch / Nederlandse competitie, vandaag in de Telegraaf.

Wat een gelul zeg. Ik stel voor om dan de mannen van de topclubs en het Nederlands Elftal ook eens in wat strakkere en sexyer outfits neer te zetten.

Volgens Vanherle zijn de voetbalvrouwen mooie atletes en mogen ze dat best tonen. Toch blijft volgens haar het spelletje ‘het allerbelangrijkste’.

Voor Nederland komen onder andere Ajax, ADO Den Haag, FC Twente en PSV uit. Niet iedereen is blij met de samenvoeging van de 2 landen in de competitie.

Volgens Daphne Kosters, aanvoerster van Ajax, is het niveau van veel Belgische ploegen lager. Zij vreest dat het gebrek aan uitdaging ten koste gaat van de ontwikkeling van de Nederlandse ploegen.

Wel ziet de aanvoerster van Ajax iets in vrouwelijkere tenues. Volgens haar zien grote shirts er wat klungelig uit. Ze is daarom blij dat Ajax in getailleerde shirts speelt.

Lees ook:Voetbalsters van eredivisie clubs presenteren zich
Lees ook:FC Twente vrouwen winnen ‘de dubbel’
Lees ook:‘Vrouwelijke voetballers moeten een meer sexy outfit krijgen’
Lees ook:Sherida Spitse: eerste betaalde transfer-voetbalster
Lees ook:AJAX-vrouwen winnen met een van Basten-omhaaltje door Anouk Hoogendijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>