Voetbalster vermomt als man speelt sterren van de hemel, totdat….

BrendaDaniPerezDe Spaanse profvoetbalster Brenda Pérez heeft voor een televisieprogramma vermomd als man meegedaan aan een wedstrijd.

Ze liet haar tegenstanders een flink poepie ruiken….

Daarvoor moest de 21-jarige Pérez wel eerst 7 uur lang in de grime om een mannenkop te krijgen. Voorts deden een pruik, een nepbaard en handschoenen om haar nagels te bedekken, de rest.

Ze kwam als invaller Dani Pérez het veld op tijdens een wedstrijd in Madrid. Alleen de scheidsrechter en de coach van haar ploeg wisten ervan.

Pérez reeg de mooiste dribbels, schoten en passjes aaneen. De trainer van de tegenpartij instrueerde zijn ‘jongens’ zelfs om die nummer 8 goed in de gaten te houden. Toen de voetbalster na een tijdje een vrije trap mocht nemen, ontdeed ze zich van haar vermomming. De verdedigers die ze even daarvoor nog had afgetroefd,  vielen om van verbazing.

De beelden van de undercoveractie zijn op YouTube al miljoenen keren bekeken. Voor Brenda was het een onvergetelijke ervaring. Ze was wel bijna betrapt. “Ik hoorde een van de spelers zeggen: ‘Zijn baard valt eraf, wat is er met hem?’ Maar verder ging het heel goed.”

Lees ook:Nederlands elftal vrouwen gestrand in achtste finale
Lees ook:Oranje voetbalvrouwen winnen ook 4e wedstrijd tegen Griekenland
Lees ook:Waarom de meiden het beter doen dan de jongens op de middelbare school
Lees ook:61-jarige vrouw wint Indiase marathon op blote voeten
Lees ook:Meisjes doen het beter op school, maar jongens zijn sneller economisch zelfstandig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>