Net als Ari Seth Cohen ben ik van deze vrouwen fan

AdvancedStyleColoringAri Seth Cohen, de man achter street style blog Advanced Style, bracht ook een boek uit.

Hij maakte daarvoor een selectie van de foto’s die hij de afgelopen jaren schoot in standplaats New York en in diverse steden in Europa.

Een uniek boek en blog, want Cohen fotografeert alleen vrouwen boven de pensioengerechtigde leeftijd.

Daarover zegt hij in VOGUE: “Ik hoop dat het de ideeën over schoonheid verandert. Mijn blog gaan niet alleen maar over mode of stijl, maar over lifestyle. Ik wil dat mensen zich beter gaan voelen. Omarm je leeftijd, wees niet bang om ouder te worden. Het leven stopt niet na je 50ste. Ik krijg nu mailtjes van jonge vrouwen die me vertellen dat ze niet langer bang zijn om ouder te worden. Dat is mijn doel.”

Afgelopen najaar verscheen het Advanced Style Coloring Book waar je de plaatjes letterlijk en figuurlijk zelf mag inkleuren.

Hieronder weer veel inspirerende ladies uit 2013.

Lees ook:‘Iedere dag kleed ik me voor het theater van mijn leven’
Lees ook:Kleurrijke ladies van Advanced Style nu op DVD en iTunes
Lees ook:IDFA: Advanced Style 60-plussers lopen niet in blommetjesjurken en helioforms
Lees ook:Nieuwe trailer Advanced Style Documentaire spettert!
Lees ook:10x boven de 50: wat nou modisch, stylish zul je bedoelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>