Esmée van Kampen maakt van haar omvang nu haar kracht

esmee van kampenEsmée van Kampen wil een kledinglijn gaan ontwerpen voor vollere vrouwen.

De actrice werd bij het grote publiek vooral bekend als ‘de dikke’ in de commercials van supermarkt PLUS. Ze heeft het echter niet altijd prettig als vrouw van ‘formaat’……..

Esmée had een tijdje last van bedreigingen. “Ik had twee stalkers, een jongen en een meisje van in de 20 uit Eindhoven, die eerder al een naaktfoto van mij naar al mijn vrienden, kennissen en volgers hadden gestuurd”, onthult Esmée, die momenteel te zien is in de musical Sisteract, in Volkskrant. “Het was een still uit de film ‘Loft’.”

De twee zochten haar zelfs een keer op om haar de huid vol te schelden. Esmée had getwitterd dat ze op een terras zat in Amsterdam en niet veel later stond ze oog in oog met haar stalkers. “Ze zeiden doodleuk: ‘Je bent lelijk, je moet terug kruipen in de *** van je moeder en die moet in de gracht gaan liggen’.”

Ze raakte echter niet in paniek. “Ik heb ze uitgelachen.” Thuis verwijderde ze wel meteen haar account op Twitter. Inmiddels probeert ze alle negatieve reacties op internet te negeren. “Het is niet leuk voor mezelf.”

Nu maakt ze van haar omvang haar kracht. Samen met stylist Maik de Boer gaat ze een kledinglijn op zetten voor vrouwen met ‘maatje meer’. “Het is in winkels allemaal of maat tent, of maat te klein, en dan zie je al je vetrollen zitten.”

Voorlopig staat ze nog dagelijks in het Circustheater. “Ik vind weinig leuke, hippe dingen in mijn maat. We zijn er nu te druk voor. Maar het ligt zeker in het verschiet.”

Lees ook:Fitness-trainster maakt gehakt van slankheids-propaganda
Lees ook:ANOUK: van superster naar zwarte piet
Lees ook:Voormalig Grand Slam-kampioene Chris Evert start kledinglijn 30+
Lees ook:Saoedische vrouwen voeren zaterdag weer aktie tegen rijverbod
Lees ook:3 vrouwen op leeftijd die het ouder worden negeren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Esmée van Kampen maakt van haar omvang nu haar kracht

  1. J. van Brakenstein

    Beste Esmee,
    Ik heb jou voor het eerst gezien in ‘lieve Celine’. Fantastisch en zeer realistisch. Bovendien je moet het maar durven. Levensecht gespeeld. Het geeft een indringend en voor velen herkenbaar beeld met emoties die je soms naar de strot grijpen. Maar ook doet glimlachen uit medelijden door de vele komische momenten.
    Ja,wat een geweldige actrice. Zo boeiend dat je de corpulentie vergeet. Komt ook door de rijkdom aan gezichtsuitdrukkingen die een vergelijking met Merel Streep zelfs benaderen. Een verademing om eens geen ultieme schoonheid dergelijke kwaliteit te zien leveren. Je trekt je van de kritiek gelukkig niet veel aan en dat toont je sterke karakter. Ik hoop nog veel van je te zien en te horen, want je bent echt zoveel meer dan die ‘dikke van de reclame’. Maar ook daar was je zo bijzonder, dat ik nog steeds niet weet om welke supermarkt het ging……..

    Heel veel succes in de toekomst!

    J.van Brakenstein

      /  
  2. Marion Muijrers

    Hoi Esmée,

    Ik volg je al een tijdje en vandaag stond een artikel in het Limburgs Dagblad over jou. Ik ben ook een Rubens vrouw en ik herken veel van jou opmerkingen betreffende een vrouw met vormen!! Ik vind het geweldig dat je nu een kledinglijn gaat beginnen voor vrouwen met een maatje meer.
    Ik ben momenteel op zoek naar een winterjas en je wil niet weten hoe moeilijk dat is met maatje 54/56 (als je tenminste een jas met kleur en vleermuismouwen wil hebben). Ik hoop dat je vaker op deze blog berichtjes zet!

    Groetjes,
    Marion.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>