Getrude v/d Brink voorzitter RvB zorgorganisatie MIDDIN

Bestuur juni 2012Gertrude van den Brink volgt op 8 januari 2014 Hans Waardenburg op als voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie Middin in Zuid-Holland.

Van den Brink was al sinds 1 juni 2012 als lid raad van bestuur. Daarnaast is zij bestuurslid bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Jan van der Kruis, de huidige voorzitter raad van toezicht: “De afgelopen anderhalf jaar heeft ze in- en extern een sterke positie verworven. Wij hebben alle vertrouwen in haar en de wijze waarop zij Middin leidt”.

Van den Brink ziet het als een van haar talen Middins expertise in de zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking verder te gaan uitbouwen.

De raad van toezicht start op korte termijn met de werving van een nieuwe bestuurder met wie Gertrude van den Brink de raad van bestuur zal gaan vormen.

Lees ook:Marian Kaljouw wordt voorzitter RvB Nederlandse Zorgautoriteit
Lees ook:Tineke Hirschler in Raad van Toezicht Martini-ziekenhuis
Lees ook:Shula Rijxman wordt voorzitter RVT Amsterdam Marketing
Lees ook:Vier vrouwen in de raad van toezicht van BOSCH
Lees ook:Annetje Ottow benoemd in raad van toezicht VU-VUmc

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>